Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2023. 05. 12. 16:58:43
Horgolt makkban bújkáló mókus minta Készen állsz egy ingyenes amigurumi horgolás mintára? Minden szükséges fonalat és egyéb anyagot megtalálsz ahhoz hogy horgolj magadnak egy édes Makkban bújkáló Mókuskát!
2023. 04. 13. 15:10:05
Ingyenes horgolt kis tehén farönk minta gombákkal

Ezt a ingyenes horgolt kis tehén farönk gombákkal mintát  Fanni (@cowely.crochet) tervezte és bocsátotta rendelkezésünkre.  

Pihe-puha plüss fonalakból,  Wolans Bunny Baby fonalból vagy Himalaya Dolphin Baby fonalból horgolható vidám amigurumi figura , amely mosolyt csal mindenki arcára. 

 

2023. 02. 17. 09:47:12
Amigurumi zsenília fonalak -plüss fonalak a fonalam.hu fonal webshopban

Nagyon nagy divat most zsenília fonalakból ( plüss fonalakból) amigurumikat (kis figurák) , takarókat, párnákat, köntösöket stb. kötni, horgolni. Ha egy imádatos, puha, körülölelő takarót akarunk készíteni, vagy egy kedvenc figurát  szeretne gyermekünk, unokánk ajándékba, mindegyikhez tökéletes választások ezek a fonalak.

Bemutatjuk a fonalam.hu fonal webáruház ajánlatunkat a plüss fonalainkból, Himalaya Dolphin fonal, Wolans Bunny Baby fonal, Wolans Fox fonal, Wolans Bunny Baby Mini fonal,  DMC HAppy Chenille fonal következik:

 

2023. 02. 10. 15:00:00
Valentin napi apropó a fonalam.hu-tól Neked

Ezt a napot valaki ünnepli, valaki már csak azért sem. Nem foglalnánk állást egyik mellett sem, de egy biztos, mindenki szereti,  ha gondolnak rá és személyre szóló ajándékot kap. Bármelyik nap lehet ünnep, ha azzá tesszük.