Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngybolt webáruháza a www.fonalam.hu.

Mindenkinek szüksége van egy kis „énidőre”, amikor alkothat, környezetét szépítheti, tartalmasan pihenhet. Családunkban mindig meghatározó volt a fonalak, textilek szeretete, már a dédnagyanyám is fonással, textilszövéssel foglalkozott. 
 
Pécsi boltunkban és a https://fonalam.hu/ webshopunkban fonalakat , gyöngyöket, nemezelő gyapjút, szalagokat, eszközöket, kiegészítőket stb. árusítunk mindenki örömére. Fonalkínálatunkat egyre bővítjük az olasz Silke márkájú fonalakkal, Scheepjes,  NAKO, Himalaya, Alize márkájú minőségi fonalakkal is. Folyamatosan keressük az újdonságokat, (magam is kötök, horgolok sok éve) , emellett technikai segítséget is igyekszünk nyújtani vásárlóink részére. 

Fonalas polcainkon a szivárvány minden színében, változatos összetételű, minőségi fonalakat kínálunk. Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő alapanyagot egy újabb alkotáshoz, legyen az egy mostanában rendkívül divatos nyakmelegítő, sál, sapka, kiegészítő vagy akár a legújabb divat szerint készülő kardigán, pulóver, kabát.

Gyöngy részlegünkben cseh, japán, távol-keleti stb… gyöngyöket és kellékeket forgalmazunk. Magunk is hódolunk a gyöngyfűzés szenvedélyének, ezért saját készítésű termékeink is megvásárolhatók a boltban.
Igyekszünk kellékeink kínálatát is folyamatosan bővíteni, hogy mind a kötést, horgolást, gyöngyfűzést kedvelő Hölgyek és természetesen az Urak is megtalálják nálunk a szükséges eszközöket.

  Vigyük tovább nagyanyáink kézimunka örökségét, akik anno számunkra is csodálatos ruhákat, kiegészítőket kötöttek, horgoltak, varrtak. Hálásan köszönjük, hogy vásárlásoddal támogatod kézimunka-, fonal- és gyöngyüzletünket. 
                                                        
Szeretettel várjuk!
Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngybolt , fonalam.hu webáruház munkatársaiSoltészné Illés Ágnes
tulajdonos, kreatív igazgató
e-mail: info@lana-tex.hu


 

 

 

Pintér Szidónia
boltvezető
e-mail: bolt@lana-tex.hu

Radóné Sebők Edina
bolti eladó
e-mail: bolt@lana-tex.hu