Termékek Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

A Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngybolt webáruháza a www.fonalam.hu.

 

Már a dédmamája is fonalakkal foglalkozott, saját fonású fonalaiból szőtt. A lakásában nem lehet elférni a fonalaktól, de ez sem volt elég, 10 éve elindította fonalboltját.Bemutatjuk Soltészné Illés Ágnest,a fonalam.hu tulajdonosát.

– Van egy fonalboltod Pécs óvárosában, és az interneten is árulsz fonalakat. De azt is tudom rólad, hogy „civilben” könyvelőirodád van. Hogy férnek meg egymás mellett az életedben a száraz számok és a színes, illatos fonalak?

Nem megférnek egymás mellett, hanem kiegészítik egymást. Szeretem a gazdasági vonalat, de már gyerekkoromban lenyűgöztek Anyukám színes hímzőfonalai. Akkor elhatároztam, hogy egyszer bemegyek majd egy fonalboltba és soha nem jövök ki onnan. Amikor létrehoztam a boltomat, bizonyos értelemben sikerült is megvalósítani ezt a gyerekkori álmomat. 

 

Fonalas polcainkon a szivárvány minden színében, változatos összetételű, minőségi fonalakat kínálunk.   Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő alapanyagot egy újabb alkotáshoz, legyen az egy mostanában rendkívül divatos nyakmelegítő, sál, sapka, kiegészítő vagy akár a legújabb divat szerint készülő kardigán, pulóver, kabát.

A legnépszerűbb fonalunk az olasz Silke Witico. Magyarországon csak itt lehet kapni, kizárólagos forgalmazói jogot kaptunk a Silke márkára. Színtartó, formatartó, könnyen mosható, ezért gyerekruhákhoz is ideális. Amigurumihoz is jó, mert jól fed a kötés. Több, mint harminc színben kapható, norvég mintákhoz is szokták vinni. 

Fonalainkat igyekszünk egyenesen a gyártótól beszerezni, ezzel elősegítve a lehető legkedvezőbb ár biztosítását. 

Gyöngy részlegünkben cseh, japán, távol-keleti stb… gyöngyöket és kellékeket forgalmazunk. Magunk is hódolunk a gyöngyfűzés szenvedélyének, ezért saját készítésű termékeink is megvásárolhatók a boltban.

Vannak:

  • fonalaink, kötőtűink, nemezelő gyapjú,
  • varrótű, gyöngy, gyöngyfűző szerszám
  • csatocskák, biztonsági szemek
  • Patchwork anyagok – bármi, amire szükség lehet.

Patchwork anyagaink leginkább amerikai pamutvásznak, amelyek biztosítják, hogy a rengeteg óra munkával készült remekművek időtállóak maradjanak, hogy a tulajdonosuk sokáig gyönyörködhessen bennük.
Igyekszünk kellékeink kínálatát is folyamatosan bővíteni, hogy mind a kötést, horgolást, gyöngyfűzést, patchwork varrást  kedvelő Hölgyek és természetesen az Urak is megtalálják nálunk a szükséges eszközöket.

Látogasson el hozzánk, akár vásárolni, akár inspirációt gyűjteni kíván.

Szeretettel várjuk!

 

 

 

Soltészné Illés Ágnes
tulajdonos, kreatív igazgató
e-mail: info@lana-tex.hu


 

 

 

 

 

Pintér Szidónia
boltvezető
e-mail: bolt@lana-tex.hu

Radóné Sebők Edina
bolti eladó
e-mail: bolt@lana-tex.hu